torsdag 2. mai 2013

Hvordan går det med Stathelle Gul?

Bruk kommentar-feltet og legg inn et kort referat etter hver kamp.

15 kommentarer:

 1. Serieåpning hjemme på Bunes mot Eidanger. Stathelle Gul spilte bra og det ble etterhvert mange fine mål. Kampen endte 12-2. Målscorere var Aadne Andreas 5, Ole Johannes 5, Leon 1 og Markus 1.

  SvarSlett
 2. Andre kamp ble spilt borte mot Langangen Rød. Kampen ble preget av skikkelig regnvær og mye vann på banen. Dette så ikke ut til å ha noe innvirkning på innsatsen, som var toppers hele kampen! Det er noe usikkerhet om resultatet men etter min telling klinket gutta til med ny 12-2 seier. Den kalde jobben som keeper ble mesterlig utført av Markus i 1 omgang og Nicolay i 2 omgang. Målscorere denne kvelden var Leon 4, Ole Johannes 3, Jonathan 1, Markus 1, Kevin 1 samt 2 uheldige selvmål av Langangen.

  SvarSlett
 3. I dag ble det uavgjort mot Pors på Bunes :)
  Regn og vått i dag også :)
  Vi manglet noen spillere og hadde med Mats på laget :)
  Det ble 7-7. Målscorere: Mats 6 og Kevin 1 :)

  SvarSlett
 4. Vårens tredje kamp ble spilt på Bunes kunstgress mot Bamble 1 i dag. Alle Stathelle Gul spillerne møtte til start og Leon, Ole Johannes, Aadne Andreas, Nicolay, Phu Henry, Markus og Kevin var klare til kamp. Kampen begynte bra med 1-0 til Stathelle, men etter litt frem og tilbake viste Bamble 1 seg å være et bra lag og til pause sto det 4 til Stathelle og 5 til Bamble 1. Etter pausen hadde våre gutter fått samlet seg og etter to raske mål av Ole Johannes ledet Stahelle 6-5. Bamble 1 klarte aldrig å hente inn ledelsen så det endte med seier 9-7 til Stathelle Gul. Kjempeinnsats av alle gutta og godt vær gjorde dette til en festkveld. Målscorere for kvelden var: Ole Johannes (6), Phu Henry (1), Markus (1) og Aadne Andreas (1). Keepere var: Kevin (1 omgang) og Nicolay (2 omgang). Gratulerer gutta !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var selvfølgelig fjerde kamp!!

   Slett
 5. Kampen mot Sundjordet 2 skulle egentlig spilles tirsdag 28 mai på Bunes, men grunnet stort show på skolen ble denne flyttet til onsdag 29 mai. Været tatt i betraktning ( jevnt mye regn ) var det også heldig at kampen ble spilt borte på Frednes kunstgress i stedet for Bunes gress/gjørmebane :-) Alle Stathelle Gul gutta var på plass, og klare for igjen å gjøre en skikkelig innsats for laget. Nicolay var litt redusert på grunn av skade i beinet og valgte derfor å stå i mål hele kampen, noe han gjorde veldig bra! Det ble stort sett enveiskjøring denne gangen og Stathelle Gul gikk seirende ut. Bare tilfeldigheter gjorde at ikke alle gutta endte på scoringslista denne kvelden. Kevin og Markus var flere ganger veldig nærme scoring, men hadde ikke marginene på sin side. De som hadde det var: Ole Johannes (9), Leon (7), Aadne Andreas (2) og Phu Henry (1). Sundjordet scorte 1 mål. Femte kampen denne vårsesongen altså og Well done igjen gutta!!

  SvarSlett
 6. Kampdag tirsdag 4/6-13. Stathelle Gul møtte Urædd 2 denne kvelden. Kampen ble spilt på Urædd's kunstgress da gressbanen fortsatt var stengt. Dette førte til noen vanskeligheter da det plutselig ble veldig mange kamper som skulle spilles der, men de løste det etterhvert. Banen ble liten og trang, og med 7'er mål, så på forhånd trodde vi det skulle bli en kamp preget av skudd fra "langt" hold og mange mål. Noen langskudd ble det selvfølgelig, men også endel "trangt" spill og mål som måtte "kjempes" inn. I 1 omgang startet Stathelle bra, og til pause sto det 5-2 til Stathelle. Da andre omgang startet tok det ikke lang tid før Stathelle scoret igjen 6-2 til Stathelle, men så stoppet det litt opp, Urædd scoret: 6-3, så 6-4 og 6-5. Fra å ligge under med 4 mål var det etter kort tid bare 1 mål som skilte lagene, men derifra og ut gikk det bare en vei og kampen endte med seier til Stathelle Gul, 10-5 over Urædd 2. Nicolay sto hele kampen i mål denne gangen også, og gjorde en bra kamp. Markus scoret 2 mål og fikk endelig uttelling på sjansene sine. Aadne var stødig og scoret 2 mål. Leon som vanlig "luftens baron" scoret 1 mål med hodet. Ole Johannes var giftig og satt inn 4 mål (1 på straffe). Phu Henry og Kevin kom ikke på scoringslista denne gangen men bidro med bra spill både bakover og forover på banen. 1 selvmål av Urædd. Bra kamp igjen gutta :-)

  SvarSlett
 7. Onsdag 12/6-13 var det kampkveld igjen, med regnvær og det som hører til :-) Stathelle Gul tok imot Herkules Gul på Bunes gressbane. Nicolay kunne ikke komme så Noah var "innleid" keeper for kvelden, og gjorde en storkamp (helt sjef). Etter avspark tok det ikke lang tid før Aadne "knallet" inn 1-0, så fortsatte Ole Johannes 2-0. Da våknet Herkules og det sto 2-1, men Aadne tok tak, 3-1, så fikk Markus også satt inn ett fint mål, 4-1, og det ble resultatet til Pause. i 2 omgang vartet like gjerne Aadne opp med Hattrick og det sto 7-1. Herkules var uheldige å satte ett i eget mål, 8-1, så var det Markus igjen, 9-1, så fikk Kevin også satt inn ett mål, 10-1. Herkules klarte etterhvert å få inn ett mål til, 10-2, før Leon avsluttet det hele og satte sluttresultatet til 11-2. Kampen var preget av utrolig mange sjanser og mye godt pasningspill av gutta. Alle gutta gjorde en strålende innsats uavhengig om de havnet på scoringslista eller ikke, så takk for en super vårsesong!!!!!! Gleder meg allerede til høsten, men håper vi da får mer enn 1 kamp uten regn :-)

  SvarSlett
 8. Ja, da er høstsesongen igang. Stathelle Gul åpnet med kamp mot Eidanger 2 borte på Herregårdstrand i sol fra skyfri himmel og god temperatur. At noen av gutta hadde en cuphelg med lang reiseveg bak seg, og at første skoledag etter ferien akkurat var var unnagjort, så ikke ut til å gjøre noe med "ståpå" viljen eller innsatsen. Gutta gikk på fra første minutt og satte raskt standarden for kampen. Alle gutta var skikkelig på hugget å til pause sto det 11 til Stathelle og 1 til Eidanger. Etter en rask pause med drikke og keeperbytte var det på'n igjen med mye bra spill og gutter som hadde lyst til å spille fotball. Da andre omgang ble blåst av sto det 2 til Eidanger og 21 til Stathelle Gul. Altså en brakåpning på bortebane i supert seinsommervær :-) Kevin sto første omgang i mål og Nicolay i andre. Ole Johannes, Aadne Andreas, Leon, og for kvelden innleide Elias gjorde alle en strålende innsats. Markus og Phu Henry var ikke med denne kvelden, men vi satser på at de er igang igjen neste kampkveld. Stå på gutta!

  SvarSlett
 9. Andre kamp i høstsesongen ble spilt på eget gress på Bunes. Stathelle Gul møtte Langangen Rød. Utrolig nok var det fint vær også denne kampkvelden, så vi regner med at det blir standarden resten av høsten også. Stathelle dro til fra start og det tok ikke lang tid før det første målet satt i nettmaskene bak keeperen til Langangen. Stathelle fortsatte å presse men Langangen var også farlige til tider, og til tross for meget bra keeperspill av Markus klarte de å få 4 mål i første omgang, men det gjør ingenting for Stathelle klarte 7. Etter pause og keeperbytte (Nicolay tok over den viktige jobben) fortsatte Stathelle å spille fotball ett hakk bedre enn Langangen. De hadde også sine sjanser, men de fikk ikke nettkjenning i andre omgang. Alt i alt nok en god kamp av Stathelle Gul. Sluttresultatet ble 14 - 4 og det er seier med betryggende margin :-) Kjempeinnsats igjen gutta. Stå på!

  SvarSlett
 10. Tredje kamp i høstsesongen mot Pors 3 ble spilt på Pors stadion Onsdag 4/9. Sol og strålende vær også denne kvelden. På grunn av noe forfall ble det hentet inn to ekstra spillere. Både Mads og Eirik Jarl var med i tillegg til våre faste storspillere: Aadne Andreas, Ole Johannes, Leon, Markus og Kevin. Pors 3 er et lag som Stathelle Gul spilte uavgjort mot i vårsesongen, så spenningen var stor før kampen ble blåst igang denne kvelden. Våre gutter startet best og fikk ganske snart en scoring (Ole 0-1). Deretter satte Mads et mål (0-2). Leon hang seg på (0-3). Pors kjempet videre og fikk uttelling (1-3), deretter var de ueheldige å satte et i eget mål også (1-4). Stathelle fortsatte å jobbe iherdig og Leon satte ballen i mål igjen (1-5). Markus som kom litt etter kampstart gikk rett igang med oppvarming så han var klar til å bli byttet inn. Han kom inn og etter et par forsøk satt scoringen der (1-6). Det ble resultatet til pause. I andre omgang presset Pors på og scoret det første målet (2-6). Etter dette tok det en stund før Leon fikk kjempet inn en scoring (2-7). Pors kom mer til på slutten og klarte å sette inn 2 mål slik at sluttresultatet ble (4-7). Kjempekamp av våre gutter som sto imot Pors som hadde 1 ekstra spiller på banen i store deler av kampen. Eirik Jarl var keeper i 1 omgang og Kevin sto 2 omgang. Ikke alle kom på scoringslista denne gang, men alle gjorde en kjempeinnsats for at dette gikk veien! Super kamp igjen!

  SvarSlett
 11. Fjerde kamp ble spilt mot Bamble 1 borte, på nye kunstgressbanen på Rugtvedt. At Bamble 1 er et bra lag visste vi fra vårsesongen, så her var det klart fra første stund at gutta måtte stå på. Alle de faste spillerne var til stede: Aadne Andreas, Ole Johannes, Leon, Markus, Nicolay og Kevin. Første omgang blåses igang, og Leon setter kampens første mål (0-1). Deretter er det Ole som kommer seg igjennom og setter kampens andre (0-2). Bamble spiller bra og det gir uttelling, de setter 2 mål på rad (2-2). Kampen bølget litt frem og tilbake, men det var stathelles gutter som fikk ballen i mål flest ganger, slik at de kunne gå til pause med ledelse (3-6). I første omgang var det mye godt spill med gode passninger og bra skudd, men gutta på Bamble straffet oss med en gang det ble gjort en liten feil eller vi var uoppmerksomme. Pausen ble derfor benyttet til å snakke litt om dette samtidig som gutta fikk en velfortjent pust i bakken og noe å drikke. Det virket som Bamble-laget også hadde fått litt "rettledning" i pausen, for 2 omgang ble enda jevnere. Litt ut i omgangen scoret Bamble (4-6). Deretter ble det ikke flere scoringer før det nærmet seg slutt. Aadne satt da inn sluttspurten og satte to kanoner i nettmaskene (4-8) som ble sluttresultatet. Uoppmerksomhet og "smårusk" som i andre kamper kanskje ikke har så mye og si, blir fort straffet med mål baklengs når det er bra lag som Bamble det spilles mot. Praten i pausen gjorde at Stathelle spilte en mye bedre kamp i 2 omgang, men det gjorde også Bamble. Det var en tett og spennende kamp med mye bra spill. Nicolay sto hele kampen i mål og hadde mange bra redninger som gjorde sitt for at resultatet ble som det ble. De andre gutta hadde også kjempeinnsats og gjorde sitt til at dette ble en fin og spennende kampkveld. Jeg trodde forresten at vi hadde satt ny standard når det gjelder været på kampkveldene, men denne gangen var det tilbake til det vanlige med grått og litt regn. Det hadde heldigvis ingenting å si på innsats, vilje eller et bra sluttresultat :-) God kamp gutta.

  SvarSlett
 12. Hei igjen, og beklager sein "utgivelse". Jeg får vel gjøre som så mange andre å skylle på "tidsklemma" :-) Tirsdag 17/9 var det duket for ny kamp for Stathelle Gul. Denne gangen borte mot Sundjordet på Frednes kunstgressbane, og som vanlig med regnvær:-) Vi husker fra vårsesongen at det var mot disse vi fikk det "styggeste" resultatet, så litt spent må jeg si jeg var for hvordan det skulle gå denne gangen. Stathelles gutter gikk ut fra start med et mål for øye, og det var å spille god fotball. Det begynte de med så snart dommeren blåste igang 1. omgang, og det tok ikke gutta lang tid å sette resultatet slik at Sundjordet kunne "dytte" innpå en ekstra spiller. Stathellegutta overså det og fortsatte bare å jobbe bra i forsvar, spille gode pasninger og legge fine innlegg som igjen ga uttelling på antall "nettkjenninger". Etterhvert blir supporterklubben litt i tvil på hvordan man opptrer når gutta spiller en bra kamp, men samtidig resultatet er på vei til å bli i overkant skjevt. Til pause sto det 0-16. Etter pause og keeperbytte (Nicolay sto 1. omgang, og Kevin sto 2. omgang) fikk Sundjordet ganske raskt et mål (1-16),men etter det var det for å si det rett ut: enveiskjøring. Stathelle spilte en god kamp og det var mye fint spill, men som sagt litt vanskelig som supporter, og kanskje også trenere å forholde seg til. Markus meldte forfall til denne kampen. De som var med, med antall mål i parantes: Kevin (keeper i 2.omgang), Nicolay (1) (keeper i 1.omgang), Aadne Andreas (5), Leon (9) og Ole Johannes (15). Sluttresultat: Mye! Vi håper på mer spenning i neste kamp.... og raskere utgivelse.

  SvarSlett
 13. Takk for flotte innlegg varden søker ny fotball reporter. Her er det bare å søke, bra jobba Vegard.

  SvarSlett
 14. Gutta spilte mot Urædd tirsdag 24/9 i flott høstvær på Bunes. Gutta våre tok raskt ledelsen og Urædd fikk en ekstra spiller på banen før 1. omgang var over. Gutta vant til slutt 7-4. Nicolay var keeper i begge omganger, målscorere var Ole Johannes med 4 baller i nettet og Leon med 3. De andre som bidro til det flotte resultatet var Aadne Andreas, Kevin og Markus.

  SvarSlett