torsdag 2. mai 2013

Hvordan går det med 7-er laget i 11-års serien?

Bruk kommentar-feltet og legg inn et kort referat etter hver kamp.

15 kommentarer:

 1. Første kamp ble spilt borte mot Brevik tirsdag 23. april. Brevik vant 7-5.

  SvarSlett
 2. Andre kamp ble spilt 2. mai på Bunes mot Hei 2. Stathelle hadde funnet frem festfotballen på en forblåst potetåker på Bunes og vant kampen hele 14-0 (5-0).
  Ole Johannes 5, Aadne-Andreas 2, Christoffer 2, Erik 3, Selvmål 2.

  SvarSlett
 3. BAMBLES STOLTHET?

  Tirsdag 7. mai tok 9 gutter med selvtilliten på topp turen fra storbyen Stathelle til den lille utkanten Langesund for å finne ut hvilket fotballag som var best i Bamble. Noen av oss voksne husket forrige gang lagene møttes, og vi så for oss en vanskelig kamp.
  Som fryktet scora Langesund på sitt første angrep, og vi lå under 0-1. Men de blå svarte umiddelbart da Aadne satt inn 1-1 ett par minutter seinere. Og da Ole J scoret 2-1 blei det liv på sidelinja. Langesund viste seg effektive da de hvite også scoret andre gangen de nærmet seg målet vårt, og det sto 2-2.
  Tida gikk og de blå styrte spillet. Langesund hadde nok med å forsvare seg og sparke ballen så langt vekk de klarte. Godt uti omgangen satte Henrik inn 3-2 på et flott skudd, og Stathelle gikk til pause med en ettmålsledelse.
  Hovedtreneren skrøt av gutta i pausen, men poengterte at de måtte fortsette å stå på i andre omgang for å få tre poeng.
  Gutta storspilte etter pause. Målene rant inn og Langesund ble utspilt. Det ble 4-2, 5-2, 6-2, 7-2 og 8-2. Det stoppet på 9-2!
  Målene i andre omgang ble satt inn av Ole J (2), Christoffer, Jonathan, Mats og Erik.
  Med et slikt resultat måtte i alle fall jeg handle i iskiosken etter kampen. Og det fortjente virkelig stathellegutta som overlegent viste seg som Bambles stolthet.
  Kanskje ikke så viktig å kåre banens beste spiller, men en av de beste var keeperen til Langesund. SÅ gode var stathellegutta i dag!
  Gleder oss til neste kamp!
  HEIA STATHELLE!!!!!!!!!

  SvarSlett
 4. Det var noen store "slamper" som stod på andre banehalvdel da Stathellegutta møtte Eidanger til G11-kamp 23.5 på jordet på Bunes. I tillegg var det en gammel eidangerspiller som skulle dømme kampen. Utgangspunktet var med andre ord ikke det aller beste for de blå...
  Stathellegutta gikk ut i 100 og styrte kampen fra start. Greit at Eidanger var store, men gutta fra Stathelle var både raskere og bedre med ballen. Ole Johannes satt inn både 1-0 og 2-0.
  Eidanger reduserte før Aadne fortjent la på til 3-1. Eidanger hevet seg mot slutten av omgangen, og lagene gikk til pause med
  3-2.
  Etter pause kom dommeren i fokus: Keeperen til Eidanger sparket ut ballen og det så ut til at den skulle gå over midtlinja. Dette er som kjent ikke lov og vil gi frispark til motstanderen. Men ballen ble headet videre fra egen banehalvdel og opp i angrep, så (den gode)dommeren lot spillet gå. Dette reagerte Stathelles trener kraftig på ved å rope og gestikulere på sidelinja. Eidanger scoret, det stod 3-3, og flere blå på sidelinja ristet skuffet på hodet. Eidanger fortsatte å kjøre kampen og la på til 4-3. Tida gikk og det så ut til at Stathellegutta skulle gå på et surt tap.
  Helt på slutten kvikna gutta til igjen. Etter fint spill havnet ballen hos Jonathan, som sikkert satt inn 4-4 . Målet tente både de blå på banen og de blå tilskuerne. Eidangergutta begynte å henge med hodet og det var få minutter igjen.
  Stathellegutta så at det var mulig å dra seieren i land og satte inn sluttspurten. Ballen gikk mellom gutta og havnet hos Ole Johannes. Da han satt inn hattricket sitt blei det liv! Skrik og skrål på sidelinja og vill feiring på banen. Dommeren observerte noen banneord hos enkelte Eidangerspillere.
  I de siste minuttene sikret de blå seieren ved å holde på ballen eller presse høyt.
  Dommeren blåste av kampen og Stathellegutta på 9 eller 10 år vant sin tredje strake seier i G11-serien. Imponerende spill, innsats og lagmoral. Det er herved bevist at det ikke er de største gutta som vinner, men de beste!

  SvarSlett
 5. Storseier 22-1 over Bamle's Gutter 11

  SvarSlett
 6. Det ble storseier mot Bamble G11. Gutta fortjener storskryt etter kampen fordi mange av målene kom etter veldig bra spill. Noen ganger klikk klakk med flere pasninger og avsluttende scoring. Noen ganger opprulling langs kantene - gode innlegg som endte opp med scoring - noen ganger supre skudd rett i mål - noen ganger alene med keeper- ser opp og finner er bedre plassert kamerat som setter ballen i mål. Mange gode opplevelser i denne kampen. Så gjelder det å følge opp neste uke da betydlig tøffere motstand venter. De flotte målene ble satt inn av Ole Johannes 5, Eirik 3, Erik 2, Henrik 2, Aadne Andreas 7, Christoffer 2 , Jonathan 2. Kasper sto hele kampen i mål og holdt praten i gang - noe som er viktig for en keeper å gjøre.

  SvarSlett
 7. Onsdag 5. juni tok gutta turen til Sannidal. Der ble vi møtt av det som antagligvis er Telemarks flotteste gressbane! Så når forholdene legges så godt til rette er gutta forpliktet til hente frem finspillet - noe de gjorde til gangs!
  De gode taktene fra forrige kamp ble fulgt opp, og det gikk ikke mange minuttene før Sannidal hadde fått 3-4 baklengs. Noen ganger mål etter godt pasningsspill med korte pasninger, andre ganger opprulling på kant og innlegg, et par utmerkede hjørnespark hvor det bare var å stikke frem et hode eller en tå, noen lekre langskudd, et par dribleserier i beste Suarez-stil og flotte langpasninger og gode løp. Totalt ble det 16 mål til Stathelle: Eirik 6, (kjapt hat-trick i starten på 2. omgang), Ole Johannes 5, Aadne Andreas 1, Christoffer 2, Mats 2. I tillegg spilte Erik og Magnus. Kasper sto i mål hele kampen og ryddet greit unna når Sannidal en sjelden gang var på besøk på Stathelles banehalvdel.
  Resultat Sannidal - Stathelle 1-16 (0-7)

  SvarSlett
 8. Torsdag 13.juni avslutta laget vårsesongen med ny oppvisning i morsom fotall mot Stridsklev G11.Målene ble satt inn av Ole Johannes 7, Jonathan 5, Christoffer 2, Aadne Andreas 2, Erik 1, Mats 1 og 2 selvmål. Magnus og Kasper spilte også bra selv om de ikke kom i målprotokollen. Strålende gjennomført gutter. Lek med ballen i sommer for fra midten av august og utover møter vi tøffere motstand og da det blir noen nye lag i gruppa.Det blir gøy. GOD SOMMER.

  SvarSlett
 9. Torsdag 22.august tok gutta turen over brua til Brevik. Vår første sjuerkamp siden midten av juni så både gutta og de voksne var spente på hvordan kampen ville ende. De gledet seg veldig og ikke minst var de ute etter revansje da Brevik slo oss med 2 mål i første vårkamp.
  Standaren ble satt tidlig da vi scora 2 flotte mål etter godt angrepspill.Utover i omgangen viste vi bra innsats. Tøffe og gode i forsvar og effektive foran Breviksmålet. Bakerst sto Kasper stødig. Spillet gikk ikke på skinner hele tiden derfor var det sterkt gjort å gå til pause med ledelse 6-0. Målene ble satt inn av Eirik JH 3, Ole Johannes 2 og Magnus 1. I andre omgang startet vi bra og putta et mål. Så ble vi nok litt slitne og slappe samtidig som Brevik hevet seg for ikke å bli totalt ydmyket. Sluttresultatet ble seier 10-5. Målene i 2.omg ble satt inn av Ole Johannes , Aadne Andreas, Mats og Kasper. Erik, Jonathan og Christoffer spilte også veldig bra selv om de ikke kom på scoringslista i denne kampen. Det er verdt å nevne at alle er like viktige for laget og alle kan ikke spille sentral midtbane eller midtspiss.Gode spillere håndterer helt fint å spille på flere plasser. Bra spilt igjen gutter og neste uke venter Urædd som motstander.

  SvarSlett
 10. Onsdag 28. august fikk vi besøk av Urædd på Bunes. Det er en stund siden vi har spilt mot Urædd, og vi var spent på hvordan dette kunne gå. Med godt spill og stor innsats kunne vi går til pause med 4-3 ledelse. Annen omgang startet slik første sluttet med kraftig press fra Stathelle og 2 kjappe mål. Dessverre falt gutta sammen en lang periode og Urædd fikk sette inn 5 mål på rad før Stathelle igjen fikk inn et reduseringsmål før sluttsignalet gikk. Sluttresultat 7-8. Det kan sikkert diskuteres om Urædd var mer heldige enn normalt med 3 mål helt oppe i vinkelen, men alt i alt så fikk Stathelle god motstand i denne kampen. Målene ble satt inn av Magnus, Kris (2), Erik, Ole (2) og 1 selvmål.

  SvarSlett
 11. Torsdag møtte gutta Stathelle G11(02).Laget startet kampen litt svakt. Det utnyttet de et år eldre gutta veldig bra og ledet fortjent 4-1 tidlig. Men man skal aldri gi opp og det gjorde de ikke heller og jobba hardt for å komme inn i kampen igjen. Mulighetene kom - men noe upresise pasninger som kunne blitt målgivende eller at skuddene ble avfyrt med løskrutt eller ble blokkert av motstanderne gjorde at vi kun lagde et mål før pause -selvmål etter en presis corner. 2. omgang ble derimot periodevis svært bra. Riktignok scora motstanderen 2 fine mål på kontringer men det var gutta som styrte kampen og gjorde mye bra. Marginene var ikke med oss samtidig som gutta brukte litt for lang tid i avslutningsøyeblikket. Innsatsen og spillet var bra men 02 gutta forsvarte seg svært godt. Gode cornere ble slått og det resulterte i nok et mål(selvmål). Eirik JH lagde også 2 flotte mål. Vi tapte 6-4 og vi lærte veldig mye av kampen. Det tar vi med oss inn mot neste kamp. Vi møter betydelig bedre motsatnd nå og det er selvsagt bra og lærerikt. Man må lære seg å tåle tap da vil man glede seg enda mer hver gang man vinner. I dag møtte vi et lag som var litt bedre og da skal vi øve enda mer slik at vi kan gjøre et enda bedre forsøk neste gang. Bra jobba gutter.

  SvarSlett
 12. "Eidanger-vidda" kom på besøk på Bunes torsdag 12/9. Med forrige oppgjør friskt i minne - en knepen seier til Stathelle, var det med en viss nerve de voksne entret banen. Det psykiske spillet startet allerede før kampen da Eidanger nektet å spille med vest - til tross for at de var bortelag. Det hørtes et og annet ukvemsord fra de voksnes rekker på Stathelle, og gutta begynte å henge med hodet da de skjønte at de måtte spille med vest. De gutta hadde glemt og Eidanger ikke visste er jo at Stathelle spiller mye bedre med vest enn uten!

  Med tanke på at forrige oppgjør ble dømt av en tidligere Eidanger-spiller - som visstnok ha blitt Stathelle-patriot uten at det kom frem i forrige oppgjør - hadde laglederen denne gangen hentet inn en svært erfaren og myndig dommer fra nøytral sone nede i Ekliveien.

  Et stykke ut i første omgang klarte Eidanger å utnytte et massivt press fra Stathelle til å kontre inn et mål. Men gutta (med vest) lot seg ikke stoppe, og det tok ikke lang tid før Erik utlignet. Stathelle fortsatte å presse og etter en stund kunne Ole sette inn 2-1. Eidanger hadde sine sjanser - mest på kontring- men Mats i kassa og forsvaret ryddet greit unna.

  Annen omgang fortsatte som første, Stathelle presset og Eidanger kontret. Aadne var førstemann som fikk godtreff og banket inn 3-1 på et langskudd (var det på frispark?). Magnus la på til 4-1 og Ole økte til 5-1 og 6-1. Eidanger var heldige og fikk et frispark i farlig posisjon da Kas i mål tok ballen med henda utenfor streken. Men nå har gutta (med vest) lært seg at de skal høre på keeperen når det er dødball imot og de stilte kjapt opp en mur. Skuddet gikk forbi muren og rett på en Stathelle-spiller som sto inne på strek. Eidanger fikk også noen cornere som ble ryddet greit opp i. Stathelle-gutta markerte tett i dag og ga ikke Eidanger noen muligheter til å komme løs. Eidanger hadde en lynrask spiss som prøvde seg innimellom, men han ble sørgelig alene mot et nådeløst forsvar.

  God kamp og topp innsats av gutta i vest ga en komfortabel 6-1 seier.

  SvarSlett
 13. Torsdag var det ny G11 kamp på Bunes KG. Tollnes var motstander og vi visste at de ville bli en utfordrende nøtt å knekke. Gutta startet kampen i stort tempo og ga Tollnes noe å tenke på. 4-0 og senere 5-1 etter bra spill og gode avslutninger signert Ole Johannes 3 og Mats 2. Men TOLLNES ga ikke opp og jobba seg sakte men sikkert inn i kampen og til pause hadde ledelsen skrupet inn til 5-4. 2.omgang ble en nedtur da Tollnes dominerte og eide kampen. Vi fikk lite til fremover og Tollnes tettet igjen bak og satte 3 fine mål. Det siste er flott utført brassespark. Dermed tapte vi med 2 mål(7-5). Vi gjør mye bra men vi lærer at motstanderen er litt eldre enn oss og utnytter veldig fort mulighetene når kosentrasjonen vår daler i takt med at vi blir slitne og ikke like agressive som i 1.omgang. Nye muligheter kommende uke. BRA JOBBA GUTTER selv om det ble et knepent tap mot en god motstander.

  SvarSlett
 14. Denne torsdagen var Hei G11 motstander på Bunes Gress. Hei startet kampen best og gikk opp i en 3 målsledelse. Vi var spente på hvordan gutta ville takle det. I denne kampen viste gutta virkelig at man aldri skal gi opp selv vi voksne lurte veldig på hvordan dette skulle ende. De våkna og fikk selvtillit og ny energi etter fine mål av Erik, Mats og Ole Johannes. Dermed 3-3 til pause. Etter pause var gutta med fra første sekund og det ble en jevn og tett omgang med et lite overtak til våre gutter. Ole Johannes lagde 2 fine mål og tillegg skapte vi flere gode målsjanser som kunne endt med flere mål. Men 5 minutter for slutt sto det 5-5. Da vartet gutta opp med et mønsterangrep med gode bevegelser og presise pasninger. Det endte med at Erik satte ballen kontant i nettet til stor jubel for lagkameratene og foreldrene på siden. Fantastisk fint mål. Vi fortsatte presset mot Hei målet men Hei var hele tiden skumle på kontringer. Det endte med seier 6-5 etter suveren innsats(etterhvert) og mye bra spill. Tusen takk for god underholdning gutter. Neste uke venter Pors. God helg.

  SvarSlett
 15. Tirsdag spilte G11 mot Pors på Bunes KG. For en avslutning på sesongen det ble. Veldig mye bra spill, gode avslutninger, suveren innsats i forsvar og en keeper som satte i gang spillet riktig og hurtig. Det resulterte i en meget solid seier mot et bra lag. Det sto 5-1 til pause og sluttresultatet ble 11-3. Ole Johannes 5, Mats 4, Erik og Magnus sto for målene. Aadne Andreas og Jonathan spilte meget bra bak og bakerst sto Kasper stødig. Henrik og Christoffer spilte også bra. Nok en gang topp underholdning og denne gang var konsentrasjonen på topp i 2 ganger 30 min. Da blir prestasjoner og resultater ofte veldig bra. Tusen takk gutter for svært god gjennomføring av sesongen. Nå starter forbredelsene til neste rett etter høstferien. Vi sees.

  SvarSlett