• Henrik
  • Oliver G10
  • Kasper (keeper)

1 kommentar:

1. Kampfakta Stathelle - Tollnes G12. Seier 8-3(4-0). Lag: Kasper(k), Mats, Erik, Henrik, Aadne Andreas, Ole Johannes, Magnus, Eirik og Oliver.

Målene ble satt inn av Eirik 2, Aadne Andreas 2, Ole Johannes 2, Oliver og et selvmål.
    Nok en flott kveld på Bunes da 03 gjengen gjennomførte en veldig god kamp med et sterkt reultat. Det er første gang vi vinner mot Tollnes G12. Kampen ble innledet litt nervøst fra vår side og vi hadde litt respekt for Tollnes sine litt eldre gutter. Jevnspilt første 15 selv om vi hadde de største mulighetene. Så kom det forløsende målet. Presis corner fra Aadne og Eirik header den perfekt i mål. Resten av omgangen er strålende både med og uten ball og bakerst står Kasper og tar sikkert det som kommer. 2-0 ved Oliver, 3-0 fra Eirik etter bra spill og perfekt sistepasning fra Ole J. Så traff Aadne med godfoten, velplassert og kontant til 4-0. I 2.omg spiller Tollnes med en ekstra spiller hele tiden(bortsett fra et par minutter). Da trykker de oss selvfølgelig tilbake for Tollnes er et robust og bra lag. Men godt keeperspill og bra forsvarspill samtidig som vi svarte med gode kontringer dvs si hurtig angrepspill når vi vinner.ballen. 5-1 etter selvmål da Aadne kommer seg fri pg slår et hardt og presist innlegg som styres i mål av en Tollnes spiller. 6-1 etter tempovekslinger og samspill på høyt nivå signert Ole J og Oliver. Ole J satte ballen behersket i mål. Ole J økte til 7-1 og Aadne satte 8-1. Frem til da perfekt gjennomført. Tollnes reduserte et par ganger på slutten og pyntet på resultatet til 8-3. Litt ukonsentrert forsvarspill ved de to anledningene men det lever vi godt med. Vi voksne på siden er imponert. Nok en veldig god gjennomføring av det vi ble enige om på forhånd. Herlig gutter. Alle fortjener stor ros for sin innsats. Laget fungerer bra og enkeltspillere leverer gode prestasjoner. Nyt rosen fordi den er velfortjent gutter. Etter høstferien spilles årets siste seriekamp mot HEI G12. Da er det nye muligheter.