søndag 7. september 2014

G12 mot Skidar tirsdag 9. september

Felles avreise fra NAV kl. 1730.

Spillere:

 • Ole Johannes
 • Christoffer
 • Mats
 • Aadne Andreas
 • Magnus
 • Eirik
 • Erik
 • Kasper
 • Mathias BT (G10)


4 kommentarer:

 1. Det har blitt sagt på et foreldremøte at gutter10 ikke skulle prioriteres før gutter11. På de fleste gutter12 kamper blir dette ikke overholdt. Siden utskiftingen på dette laget er liten, synes jeg det er viktig at flere gutter11 får prøvd seg. I vårsesongen var det noe mer variasjon, og det er bra. NFF skriver på sine sider om det å spille i serien over: Ekstratilbudet skel ikke være et eksklusivt tilbud til noen få, men trenere bruker laget som en motivasjonsfaktor for enda mer trening og utvikling. Etablering av slike lag krever god kommunikasjon mellom klubb, trenere, foreldre og spillere. ÅRSTRINNSLAGENE PRIORITERES ALLTID FORAN EKSTRATILBUDET. Karethe

  SvarSlett
 2. Hei Karethe.

  03 laget i 12 årsklassen er et ekstratilbud og det er ikke eksklusivt. I løpet av våren fikk de fleste av de vi mente burde få muligheten prøve seg. I høst har noen færre fått prøve seg så langt. Dvs 3 kamper + tropp til neste kamp. Deretter venter ytterligere 5 kamper utover høsten mot god og robust motstand. Vi vurderer fortløpende hvem som har gjort seg fortjent til å få nye muligheter. Det er klart at vi har en relativt fast stamme som går igjen fra kamp til kamp. Det tror vi både er lurt og riktig. Når det gjelder enkeltspillere så er det øyet som ser og vi er ofte uenig om hvem som bør få en mulighet. Men noen må ta avgjørelsene og vi ønsker 9 eller maks 10 spillere til hver kamp. Det er soleklart at noen av gutta som har vært innom tidligere er veldig nære til å få nye muligheter.

  Når det gjelder G10 så er de med fordi :1. De har gode ferdigheter. 2. De har gjort seg bemerket når de har fått muligheten. 3. Det er i henhold til sportsplanen til Stathelle Fotball at vi skal gi 04 gutter sjansen når vi mener det er riktig både for spilleren selv og for laget. Vi har kommunikasjon ang dette med lagledere/foreldre 04 og sportslig ansvarlig i Stathelle Fotball – Dag Sjøstrøm.

  Det er flott at du viser engasjement for vi gjør jevnlig feil og alle uttak kan sikkert diskuteres. Men vi har tro på det vi gjør og at vi gjør det så riktig som mulig så ofte som mulig. Det at noen muligens burde hatt flere muligheter – ja det kan hende. Selv om vi fortsatt er i barnefotballen så får man muligheten igjen om man viser utvikling og interesse. Det kan bare ta en uke , 2 eller 3 i forhold til hva man selv mener hadde vært ønskelig.

  Tusen takk for dine tilbakemeldinger som vi selvsagt tar til oss og tar på alvor. Skal vi bli bedre og skal gutta bli bedre så trenger vi at det med jevne mellomrom settes spørsmåltegn ved våre vurderinger.

  Sportslig hilsen
  Ole Einar

  SvarSlett
 3. Hei :) Viktig innlegg fra Karethe! Og veldig bra med rask og god tilbakemelding fra Ole Einar. Bra at dere tar tilbakemeldinger på alvor! Jeg har alltid syntes at opplegget rundt laget har vært helt unikt. Men jeg har samme opplevelse som Karethe ang høst sesongen så langt. Det har blitt sagt at treningsoppmøte, innsats og utvikling skal belønnes med spill på 12 års laget. Min opplevelse er at dette ikke alltid blir fulgt opp. De spillerne som har middels ferdigheter faller litt mellom to stoler. De trenger større utfordringer innimellom som kan bidra til videre utvikling og motivasjon. Agnes

  SvarSlett
 4. Kampfakta borte mot Skidar G12. Tap 7-3(4-3). Lag:Kasper(k), Christoffer, Henrik, Erik, Eirik(2 mål), Mats(1 mål), Mathias G10, Magnus og Aadne Andreas.
  Bortekampen mot Skidar G12 ble utfordrende. 1.omg startet bra og vi gikk opp i en 3-1 ledelse. Først headet Eirik inn en presis corner fra Magnus så scoret Mats før Eirik dukket opp nok en gang og flikket inn et skudd fra Aadne A. Alt så bra ut og ledelse 3-1. Men Skidar ga seg ikke selvfølgelig og i løpet av 5 min mot slutten av omgangen satte de inn tre mål etter gode kontringer og presise avslutninger. 2.omg ble et stormløp mot Skidar målet. Et tosifret antall sjanser ble spolert. Avslutningene gikk enten over,utenfor, blokkert av Skidar spillere eller reddet av deres fantastisk gode keeper. Han stengte rett og slett målet og Skidar puttet 3 mål til utover i 2. omg. Vi INGEN!!! Sånn er fotballen og vi tusla slukkøret av banen etter kampen. Vi tapte 7-3 og gutta visste innerst inne at de hadde sløst bort muligetene for et bedre resultat. Noen gjorde det vanlige ved å skylde på dommeren når det ble litt stang ut og motbakke i 2.omg. Det var det ingen grunn til gutter for dommeren var god og rettferdig. Nye muligheter neste uke og vi skal komme sterkt tilbake. Tusen takk for en lærerik og nyttig kveld gutter.

  SvarSlett