mandag 3. august 2015

Kampreferat STATHELLE RØD høst15

Kampreferat for Stathelle Rød ligger/kan legges under kommentarer.

6 kommentarer:

 1. 01.09: Herkules Gul - Stathelle Rød: 3-5 (1-1)
  Lag (mål): Christoffer (1), Elias, Eirik, Erik, Jonathan, Magnus, Mats, Navid og Oliver (4).
  Herkules kom best igang og ledet både 1-0 og 2-1, men vi spilte veldig bra i perioder og seiret fortjent i regnværet. Bra start på høstsesongen!

  SvarSlett
 2. 08.09: Stathelle Rød - Gulset: 5-0(3-0)
  Lag(mål): Eirik, Mats(1), Aadne(1), Elias, Jonathan, Ole J(1), Oliver(1), Navid(1), Erik, Magnus og Christoffer.
  Meget godt gjennomført av alle gutta. Laget fungerte i store perioder svært bra. Vi var gode til å forsvare oss og fremover lagde vi 5 vakre mål. Eirik holdt nullen som keeper og sto sikkert. Tøff kamp og god motstand av Gulset på gressbanen.

  SvarSlett
 3. 14.09: Herkules Grønn - Stathelle Rød: 6-4 (0-1)
  Lag (mål): Aadne (2), Christoffer, Elias, Erik, Eirik, Jonathan, Magnus (1), Mats (1), Navid og Oliver.
  Stathelle kjørte over Herkules i første omgang og kunne (og burde) ledet med flere mål til pause, men en god Herkuleskeeper gjorde at ledelsen vår bare var 1-0. Etter pause var Herkules aggressive og scoret 2 kjappe mål. Vi kom tilbake, men når Herkules scoret 4-2 og 5-2 på kort tid var kampen avgjort.

  SvarSlett
 4. 29.09:Gjerpen - Stathelle Rød:2-3 (2-0).
  Lag(mål): Mats , Eirik, Erik, Christoffer, Ole J(2), Oliver(1), Aadne Andreas, Magnus og Elias.
  En meget god 12 års kamp med mange dyktige spillere på begge lag. Gjerpen ledet 2-0 til pause. Utover i 2.omgang viste Stathellegutta mental styrke og herlig moral. Det ble en tett og morsom kamp hvor vi avgjorde helt på slutten. Strålende gjennomført og en herlig seier. Kampen kunne vippet begge veier så vi hadde marginene med oss til slutt. Vi hadde litt "stang ut" i første omgang men i 2.omg hadde vi både hellet og dyktigheten med oss.

  SvarSlett
 5. 13.10:Stathelle Rød - Kragerø:13-1(5-1).
  Lag(mål): Mats(keeper). Erik, Aadne, Ole J(3), Eirik(3), Oliver(3), Magnus, Navid(3) og Kevin(1).
  Strålende gjennomført kamp. Periodevis veldig høyt nivå og høyt tempo av 03 gutta. Kragerø som normalt gir oss store utfordringer og er et lag som slår oss innimellom - ble fraløpt og utspilt på Bunes i kveld. Presist pasningsspill i lengderetningen og gode bevegelser. God kjemi i laget og stor innsats. Bra forsvarsspill og bakerst sto Mats sikkert i mål. Imponert.

  SvarSlett
 6. 20.10: Stathelle Rød - Odd Sort: 7-3 (3-2)
  Lag (mål): Aadne (1), Elias, Erik, Eirik (1), Magnus, Mats (2), Navid, Ole Johannes og Oliver (3).
  Stathelle startet kampen godt, og ledet tidlig 3-0. Odd kom tilbake og reduserte to ganger før pause. I pausa fikk gutta beskjed om å løpe mer og trøkke ordentlig til i duellene. De tok beskjeden og spilte en meget god andreomgang i sesongens siste kamp.

  SvarSlett