mandag 19. januar 2015

Foreløpig info angående 03


Foreløpig info angående 03.

Vinterserien er et ekstratilbud i regi Herkules. ALLE kan ikke forvente spilletid hele tiden. ALLE skal ha treningstilbud 3 dager i uka. Dette er i prinsippet en serie for øvd mye.  Det er kanskje lurt å finne et par motstandere i tillegg som tilsvarer de ulike nivåene slik at alle får litt spilletid i kamper


Spilles kampene som oppsatt på samme dag må trenere/lagledere snakke sammen med tanke på tropper. 9 spillere per kamp. Spillere som ikke trener SKAL IKKE spille disse kampene. Spillere som trener hver gang skal prioriteres – er utgangspunktet. Det er VELDIG GOD motstand i hver kamp så det er behov for å tenke hvordan man setter opp laget med tanke på utvikling, ferdighetsnivå og samhandling. Dette er også et tilbud til noen 04 spillere(de som følger våre treninger).

Vurdere følgende:

1.- Holdninger/motivasjon til trening og på trening.

2.- Fotballforståelse(ta gode valg ofte med og uten ball).

3.- Spillertype/fleksibilitet – kunne bekle flere roller i et lag, ledertyper, kunne gjøre medspillerne sine gode – samarbeid/samhandling.

4.- Potensiale til spilleren.

5.- MENTAL STYRKE.(i medgang og motgang).

Blander vi dette med sunn fornuft og smarte laguttak så blir dette bra.

Info angående G13 9èr.

 Relativt sikker gruppe(består av til sammen 11 spillere – 8 fra 02):

1.       Ole Johannes

2.       Mats

3.       Aadne Andreas

Utfordrergruppe 1(består av en 02 spiller i tillegg):

1.       Erik

2.       Eirik

3.       Christoffer

4.       Jonathan

Utfordrergruppe 2(består av to 02 spillere i tillegg):

1.       Magnus

2.       Henrik

Nye vurderinger blir gjort i perioden 2-5.februar.Det betyr at de i utfordrergruppene trener med gruppa til Sondre og meg onsdag og sannsynligvis torsdag. Her avgjør treningsinnhold noe -formasjonstrening feks. At noen av resterende 03 spillere kan konkurrere ut noen spillere i utfordrergruppene ser vi på som veldig sannsynlig etter hvert.

Alle spillerne er vi årvåkne på med tanke om de kan komme opp i G13 gruppa. Noen spillere(som foreløpig IKKE er der) har store muligheter med tanke på hva de viste før jul og nå etter nyttår. Det vil ALLTID være mulighet for å få en forespørsel om være med på G13 trening – selv om man på papiret ikke er i en utfordrergruppe. Eksempel – Torjus på trening forrige torsdag.


Til info – alle 03 spillere er nå registret i FIKS og kan spille 13 års fotball om de blir tatt ut til å representere.


Er det spørsmål så ring meg.

Ole Einar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar