torsdag 21. august 2014

G12 mot Gulset mandag 18. august

G12 kamp mandag 18.august på Bunes gress.
 Motstander i høstens første kamp var Gulset. Et bra lag som ville gi oss god motstand og det fikk vi.
Kampfakta – seier 5-3(2-2). Laget – Kasper(k) , Christoffer, Mats, Aadne, Ole J, Magnus, Eirik, Elias G10, Erik og Jonathan.
Gulset tok ledelsen. Men gutta slo tilbake med 2 flotte mål av Eirik og Erik. Gulset utliknet til 2-2 rett før pause. Andre omgang startet strålende med solid og tett forsvar og hurtig angrepsspill. Det ga oss 2 flotte mål etter spill i lengderetningen – hurtig angrep. 3-2 ved Eirik etter superpasning fra Ole. 4-2 målet var også etter læreboka. Denne gang etter herlig forarbeid av Eirik som serverte en strålende pasning til Magnus som scoret sikkert. Gulset reduserte til 4-3 før Jonathan satte 5-3 etter skudd som gikk inn i nettet bak en uheldig Gulsetkeeper. Alt i alt en fantastisk laginnsats og seier for laget. Stor innsats av alle. Tusen takk gutter. Ny kamp og nye muligheter mandag 25.august borte mot Eidanger.
Troppen til den kampen legges på bloggen i slutten av uka.