mandag 24. juni 2013

Referat fra lagledermøte tirsdag 18/6

Oppsummering vår-sesongen
Lagene vår her gjort det godt i vårsesongen. Til tider har det vært store seire til Stathellegutta. Til høsten møter alle G10-lagene de samme motstanderne på nytt. Alle spillere fortsetter på samme lag til høsten.
G11-laget har også gjort det meget godt denne våren. Til høsten vil laget havne i en annen pulje sammen med andre lag som også har vunnet de fleste av sine kamper.

Hva skjer til høsten?
I tillegg til seriespill så skal en gruppe på 15 spillere med foreldre (og noen søsken) til Eidsvold på cup søndag 18. august. Her er påmeldingsfristen ute for lenge siden, men det er slett ikke utenkelig at vi reiser til Eidsvold neste år også - om det er noen som angrer på at de ikke meldte seg på.

Vi deltar på Bend-it cup på Tollnes lødag 28. september. Cupen er for G10-lagene. Artikkel med påmelding  kommer.

G11-laget deltar på cup i Vestfossen lørdag 26. oktober.

Hvis Langesund skal arrangere cup i Skjærgårdshallen i oktober/november så deltar vi på denne med alle lag. Mer informasjon kommer.

Trening
Treningene starter igjen onsdag 31/7. Vi har i første omgang lagt opp til organisert trening på onsdager og lørdager. Informasjon om treningstider legges ut for ca. 1 måned av gangen. Følg med på hjemmesiden. Det kan komme endringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar