søndag 16. september 2012

Cuper i 2013

Hvilke cuper skal vi delta på neste år? Det blir selvfølgelig opp til dere foreldre hva dere vil at barna deres skal være med på. Men når gutta neste år skal spille i 10-års klassen så er det mange muligheter som åpner seg. Vi ser for oss noen gjengangere og noen nye.

- Innendørscup i januar/ februar. Sted er ikke valgt. Påmelding på sms blir sendt ut.
- Badeparkencup rett før Påske i Skjærgårdshallen. Påmelding på sms blir sendt ut.
- 1 dags/2 dagers cup i nærområdet i løpet av vårsesongen, uten overnatting. Påmelding på sms blir sendt ut.
- Eidsvold Turn Cup i august. Overnatting på hotell, alle kamper på 1 dag. Alle spillere må ha med en voksen. Påmelding på sms blir sendt ut.
- 1 dags/2 dagers cup i nærområdet i løpet av høstsesongen, uten overnatting. Neppe Herkules... Påmelding på sms blir sendt ut.
- Om Stathelle arrangere noe deltar vi selvfølgelig. Påmelding på sms blir sendt ut.

I tillegg har vi lyst til å ta en tur til Danmark eller Sverige i juli på en 3/4-dagers overnattingscup. Alle spillere må ha med 1 voksen. De cupene vi har sett på så langt arrangeres enten i Gøteborg midt i juli, Frederikshavn i begynnelsen av juli eller København i slutten av juli. Planleggingen av en slik tur må starte allerede i høst, og vi vil gjerne ha tilbakemelding fra dere om dette er interessant. Gjerne hvor det i så tilfelle er mest interessant å reise også. Det er vanskelig å si noe eksakt om kostnad på en slik tur, men ca. 5000,- per person er nok realistisk. 

Hva mener dere om cup- programmet? Har dere lyst til å bli med på en tur til Sverige eller Danmark? Bruk kommentarfeltet og skriv hva dere mener. Om det er 10 eller flere som har lyst på en tur til Sverige eller Danmark så vil vi starte jobben med å få på plass detaljene slik at det er mulig å sende ut en påmelding. 

5 kommentarer:

 1. Høres spennende ut med utenlandstur. Jonathan og fam. hans blir nok med om det blir noe.

  Julianne

  SvarSlett
 2. Klart dette høres spennende ut. Tenker at for å kunne få med flest mulig så er det kanskje noe rimeligere med en cup i Sverige hvor man slipper ferjeturen?
  Mvh Ståle, pappa til Leon

  SvarSlett
 3. Høres veldig bra ut. For vår del ville det passet best hvis det ble begynnelsen eller midten av juli. Da er det veldig interessant.

  Vegard, pappa til Kevin.

  SvarSlett
 4. Høres flott ut men enig i at det kansje er lurt å få til noe i Sverige :)

  Mvh Camilla mamma til Markus

  SvarSlett
 5. Hm.....bli jo å bruk næst'n ei uke av ferien da. Og for enkelte kan jo det bli vanskelig å få te,kombinert med andre ferieplaner.
  Men,regne med æ bli nedstemt her i huset. Så om det passe med Pål sin skiftplan offshore,så bli nok Erik og Pål med :)
  Rita

  SvarSlett